ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
Л И С Т
N 14/2-1236 від 11.02.97
м.Київ
vd970211 vn14/2-1236
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
Щодо ставок ввізного мита
станом на 10 лютого 1997 року
Для використання в роботі доводимо систематизований звіт
ставок ввізного мита станом на 10 лютого 1997 року з урахуванням
прийнятих в 1994-1997 роках Законів України та постанов Кабінету
Міністрів України.
Перший заступник
Голови Служби О.Егоров
Державний митний комітет України
х - ПКМ України від 8.11.1996 р. N 1353 ( 1353-96-п) ( у
межах товарних груп 1-24 ТН ЗЕД )крім підакцизних товарів
Ставки ввізного мита станом
на 10 лютого 1997 року
Ставки ввізного (імпортного) мита
з 1 по 24 товарну групу
ставки мита
----------|--------------------------|-----|------|---------|---------|-------|
Товарна | Опис товару згідно з ГС | Пре-|Піль- | Повні |Постанови| Прим. |
позиція | |фер. | гові | | КМУ, | |
| | | | | Закони | |
| | | | | України | |
| | | | | | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
----------|--------------------------|-----|------|---------|---------|-------|
Розділ 1. Живі тварини і продукція тваринництва
01.01 Коні,осли,мули і лошаки х 1 10%, але 1378
живі 10%, не менш Див.
Див. але не як 0,06 примі-
зноску менш екю за 1 тки
як кг
0,06
2
екю за
1 кг
01.02 Велика рогата худоба х 10%, 10%, але 1378
жива але не не менш
менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
01.02.1000 Велика рогата худоба х 0% 0% 1378
жива чистопородна
племінна
01.03 Свині живі х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
01.03.1000 Свині живі чистопородні х 0% 0% 1378
племінні
01.04 Вівці і кози живі 5%, але 1378
х не менш 5%, але
як 0,04 не менш
екю за як 0,04
1 кг екю за 1
кг
01.04.10100 Вівці живі чистопородні х 0% 0% 1378
племінні
01.04.20100 Кози живі чистопородні х 0% 0% 1378
племінні
01.05 Птиця жива домашня х 5%, але 5%, але 1378
(півні, кури, качки, не менш не менш
гуси, індики і цесарки) як 0,04 як 0,04
екю за екю за 1
1 кг кг
01.05.11000 Вагою не більш як 185 г: х 0,05% 0,05% 1378
птиця виду Gallus
domesticus
01.05.19100 Гуси та індики х 5%, але 5%, але 1378
не менш не менш
як 0,04 як 0,04
екю за екю за 1
1 кг кг
01.05.19900 Качки та цесарки х 5%, але 5%, але 1378
не менш не менш
як 0,04 як 0,04
екю за екю за 1
1 кг кг
01.06 00 Інші тварини живі х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
02.01 М'ясо великої рогатої х 20%, 20%, але 1378
худоби, свіже або але не не менш
охолоджене менш як як 0,25
0,25 екю за 1
екю за кг
1 кг
02.02 М'ясо великої рогатої х 30%, 30%, але 1378
худоби, морожене але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 кг кг
02.03 М'ясо свиней свіже, х 30%, 30%, але 1378
охолоджене або морожене але не не менш
менш як як 0,5
0,5 екю екю за 1
за 1 кг кг
02.04 М'ясо дрібної рогатої х 30%, 30%, але 1378
худоби, свіже, але не не менш
охолоджене або морожене менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
02.05 00000 М'ясо коней, ослів, х 20%, 20%, але 1378
мулів і лошаків, свіже, але не не менш
охолоджене або морожене менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
02.06 Субпродукти великої х 20%, 20%, але 1378
рогатої худоби, свиней, але не не менш
дрібної рогатої худоби, менш як як 0,1
коней, ослів, мулів або 0,1 екю екю за 1
лошаків, харчові, свіжі, за 1 кг кг
охолоджені або морожені
02.07 х 30%, 30 %, 94
але не але не
менш менш 0,7
0,7екю екю за
за 1 кг 1кг
02.07 39130 0% 0,3екю 0,3екю З.У
за 1 кг
313/96-ВР
02.07 39230 0% 0,3екю 0,3екю З.У
за 1 кг 313/96-ВР
02.07 41510 0% 0,3екю 0,3екю З.У
за 1 кг 313/96-ВР
02.08 Інші м'ясо і субпродукти х 20%, 20%, але 1378
харчові, свіжі, але не не менш
охолоджені або морожені менш як як 2 екю
2 екю за 1 кг
за 1 кг
02.09 00 Свиняче сало, свинячий х 30%, 30%, але 1378
і пташиний жир але не не менш
(нетоплений), свіжі, менш як як 0,3
охолоджені, морожені, 0,3 екю екю за 1
солені в розсолі, сушені за 1 кг кг
або копчені
02.10 М'ясо і субпродукти х 30%, 30%, але 1378
харчові, солені, в але не не менш
розсолі, сушені або менш як як 0,3
копчені; харчове борошно 0,3 екю екю за 1
і порошки з м'яса або за 1 кг кг
субпродуктів
03.01 Риба жива х 5%, але 5%, але 1378
не менш не менш
як 0,03 як 0,03
екю за екю за 1
1 кг кг
03.02 Риба свіжа або х 15%, 15%, але 1378
охолоджена, крім рибного але не не менш
філе і м'яса риб, менш як як 0,15
класифікованих в 0,15 екю за 1
товарній позиції 03.04 екю за кг
1 кг
03.02.70000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
03.03 Риба морожена, за х 15%, 15%, але 1378
винятком рибного філе і але не не менш
м'яса риб, класи- менш як як екю
фікованих в товарній 0,15 за 1 кг
позиції 03.04 екю за к 0,15
1 кг
03.03 79830 Путасу (некондиційна для х 5%, але 5%, але 1378
годівлі хутрових звірів) не менш не менш
як 0,05 як 0,05
екю за екю за 1
1 кг кг
03.03 79990 Інша (некондиційна для х 5%, але 5%, але 1378
годівлі хутрових звірів) не менш не менш
як 0,05 як 0,05
екю за екю за 1
1 кг кг
03.03 80000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
03.04 Філе рибне та інше х 20%, 20%, але 1378
м'ясо риб (включаючи але не не менш
фарш), свіже, охолоджене менш як як 0,4
або морожене 0,4 екю екю за 1
за 1 кг кг
03.05 Риба в'ялена, солена або х 20%, 20%, але 1378
в розсолі; риба гарячого але не не менш
або холодного копчення; менш як як 0,3
борошно і гранули рибні, 0,3 екю екю за 1
харчові за 1 кг кг
03.05 20000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, але 1378
рибні, сушені, копчені, але не не менш
солені чи у розсолі менш як як 0,8
0,8 екю екю за 1
за 1 кг.
кг.
03.06 Ракоподібні, оброблені х 20%, 20%, але 1378
або необроблені, живі, але не не менш
свіжі, охолоджені, менш як як 0,8
морожені, сушені, солені 0,8 екю екю за 1
або в розсолі; за 1 кг кг
ракоподібні необроблені
варені у воді або на
парі, охолоджені або
неохолоджені, морожені,
сушені, солені або в
розсолі; борошно і
гранули з ракоподібних,
харчові
03.07 Молюски, оброблені або х 20%, 20%, але 1378
необроблені, живі, але не не менш
свіжі, охолоджені, менш як як 0,8
морожені, сушені, солені 0,8 екю екю за 1
або в розсолі; інші за 1 кг кг
водні безхребетні (крім
ракоподібних і
молюсків), живі, свіжі,
охолоджені, морожені,
сушені, солені або в
розсолі; борошно і
гранули з інших водних
безхребетних, харчові
04.01 Молоко і вершки х 20%, 20%, але 1378
незгущені, без додавання але не не менш
цукру або інших менш як як 0,1
підсолоджуючих речовин 0,1 екю екю за 1
за 1 л л
04.02 Молоко і вершки згущені, х 30%, 30%, але 1378
з додаванням цукру або але не не менш
інших підсолоджуючих менш як як 0,4
речовин 0,4 екю екю за 1
за 1 л л
04.02 10110 В упаковках масою х 30%, 30%, але 1378
нетто не більш як 2,5 кг але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 л л
04.02 10990 Інші х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 л л
04.02 21110 Без додавання цукру або х 20%, 20%, але 1378
інших підсолоджуючих але не не менш
речовин, в упаковках менш як як 0,2
масою нетто не більш як 0,2 екю екю за 1
2,5 кг за 1 л л
04.02 29990 Інші х 30%, 30%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 л л
04.03 Маслянка, кисле молоко, х 30%, 30%, але 1378
та вершки, йогурт, кефір але не не менш
та інші ферментовані або менш як як 0,45
скислі молоко та вершки, 0,45 екю за
згущені або незгущені, з екю за 1 л
додаванням або без 1 л
додавання цукру чи інших
підсолоджуючих і
ароматизуючих речовин,
горіхів, какао або
фруктів
04.04 Сироватка молочна, х 30%, 30%, але 1378
згущена або незгущена, з але не не менш
додаванням або без менш як як 0,18
додавання цукру чи інших 0,18 екю за 1
підсолоджуючих речовин; екю за л
продукти з натуральних 1 л
компонентів молока з
додаванням або без
додавання цукру чи інших
підсолоджуючих речовин,
не зазначені в іншому
місці
04.05 Масло вершкове х 30 %, 30 %, 94
але не але не
менш менш
1 екю 1 екю
за 1 кг за 1 кг
04.06 х 5 % 10 % Т
04.06 Сири тверді х 30 % , 30 %, 94
але не але не
менш менш
0.8екю 0.8екю
за 1 кг за 1 кг
04.07 00 Яйця птиці, в шкаралупі, х 20%, 20%, але 1378
свіжі, консервовані або але не не менш
варені менш як як 0,12
0,12 екю за 1
екю за кг
1 кг
04.07 00110 Індичі або гусячі х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
04.07 00190 Інші х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,12
0,12 екю за
екю за 1 кг
1 кг
04.08 Яйця птиці без шкаралупи х 20%, 20%, але 1378
і жовтки свіжі, сушені, але не не менш
варені або на парі, менш як як 0,6
формовані, морожені або 0,6 екю екю за
консервовані іншим за 1 кг 1 кг
методом, з додаванням
або без додавання цукру
або інших підсолоджуючих
речовин
04.09 х 30 %, 30 94
але не менш
менш 0.8екю
0.8екю 1 кг
за 1 кг
04.10 00 Продукти харчового х 30%, 30%, але 1378
тваринного походження, але не не менш
не зазначені в іншому менш як як 0,2
місці 0,2 екю екю за
за 1 кг 1 кг
05.01 00000 Людське волосся х 5%, але 5%, але 1378
необроблене, мите або не менш не менш
немите, очищене або як 0,4 як 0,4
неочищене; його відходи екю за екю за 1
1 кг кг
05.02 Щетина свиняча або х 15%, 15%, 1378
кабаняча, борсукове або але не але не
інше волосся, яке менш як менш як
використовується для ви- 0,9 0,9
робництва щіткових екю за екю за
виробів; їх відходи 1 кг 1 кг
05.03 00000 Кінський волос і його х 15%, 15%, але 1378
відходи, в тому числі у але не не менш
вигляді полотна на менш як як 1 екю
підкладці або без неї 1 екю за 1 кг
за 1 кг
05.04 00000 Кишки, міхурі і шлунки х 15%, 15%, але 1378
тварин (крім риб'ячих), але не не менш
цілі або в кусках менш як як 0,015
0,015 екю за 1
екю за кг
1 кг
05.05 Шкурки та інші частини х 15%, 15%, але 1378
птиці з пір'ям або але не не менш
пухом; пір'я та його менш як як 0,015
частини (підрізані і 0,015 екю за 1
непідрізані) і пух, екю за кг
неочищені або очищені, 1 кг
дезинфіковані або
оброблені для
збереження; порошок або
відходи пір'я та його
частин
05.06 Кістки і роговий х 15%, 15%, але 1378
стержень, необроблені, але не не менш
знежирені, первинно менш як як 0,015
оброблені (але не 0,015 екю за 1
вирізані за формою), екю за кг
оброблені кислотою або 1 кг
дежелатинізовані; їх
відходи і борошно
кісткове та відходи цих
продуктів
05.07 Кістка слонова, панцирі х 15%, 15%, але 1378
черепах, вус китовий або але не не менш
інших морських ссавців, менш як як 0,09
роги, копита, кігті, 0,09 екю за
клюви необроблені або екю за 1 кг
первинно оброблені, але 1 кг
не вирізані за формою;
порошок і відходи цих
продуктів
05.08 00000 Корали і аналогічні х 5%, але 5%, але 1378
матеріали, необроблені не менш не менш
або первинно оброблені; як 0,1 як 0,1
раковини і панцирі екю за екю за 1
молюсків, ракоподібних 1 кг кг
або голкошкірних,
скелетні пластини
каракатиць, необроблені
або первинно оброблені,
але не вирізані за
формою; порошок і
відходи цих продуктів
05.09 Губки натуральні х 5%, але 5%, але 1378
тваринного походження не менш не менш
як 0,03 як 0,03
екю за екю за
1 кг 1 кг
05.10 00000 Амбра сіра, струмина х 5%, але 5%, але 1378
боброва, цивета і не менш не менш
мускус; шпанки; жовч, в як 0,03 як 0,03
тому числі суха; залози екю за екю за
та інші речовини 1 кг 1 кг
тваринного походження,
що використовуються у
фармацевтиці, свіжі,
охолоджені, морожені або
оброблені
05.11 Продукти тваринного х 30%, 30%, але 1378
походження, не але не не менш
зазначені в іншому менш як як 0,03
місці, здохлі тварини, 0,03 екю за
вказані у групах 01 екю за 1 кг
або 03, не придатні для 1 кг
споживання
05.11 10000 Сперма бугаїв х 5%, але 5%, але 1378
не менш не менш
як 0,03 як 0,03
екю за екю за
1 кг 1 кг
05.11 99900 Інші х 5%, але 5%, але 1378
не менш не менш
як 0,03 як 0,03
екю за екю за
1 кг 1 кг
Розділ 2. Продукти рослинного походження
06.01 Цибулини, бульби, х 15%, 15%, але 1378
бульбовидне коріння, але не не менш
розетки коренів, менш як як 0,04
кореневища квіткових і 0,04 екю за
листяних рослин у стані екю за 1 кг
вегетативного спокою, 1 кг
вегетації, цвітіння;
рослини і коріння
цикорію, крім коріння,
класифікованого в
товарній позиції 12.12
06.02 Рослини живі інші х 15%, 15%, але 1378
(включаючи їх коріння), але не не менш
живець і прищепа; менш як як 0,2
міцелій грибний 0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
06.02 30900 Рододендрон х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю за 1
екю 2 за шт.
1 шт.
06.02 99910 Квіткові рослини з х 20%, 20%, але 1379
квітами або бутонами, за але не не менш
винятком кактусів менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.02 99990 Рослини інші х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 Квіти і бутони зрізані,
для букетів або
декоративних цілей,
свіжі, засушені,
відбілені,пофарбовані,
просочені або оброблені
іншими способами :
з 1 червня по 31 жовтня
06.03 10110 Троянда х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10130 Гвоздика х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10150 Орхідея х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10210 Гладіолус х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10250 Хризантема х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10290 Інші х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,4
0,4 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
З 1 листопада по 31
травня
06.03 10510 Троянда х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10530 Гвоздика х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10550 Орхідея х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10610 Гладіолус х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10650 Хризантема х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 10690 Інші х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.03 90000 Інші х 15 20 Т
06.04 Листя, гілки та інші х 15%, 15%, але 1378
частини рослин без але не не менш
квітів і бутонів; трави, менш як як 0,02
мохи, лишайники для 0,02 екю за 1
букетів або декоративних екю за кг
цілей, свіжи, засушені, 1 кг
відбілені, пофарбовані,
просочені або оброблені
іншими способами
06.04 91900 Інші х 20%, 20%, але 1379
але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 шт.
шт.
06.04 99900 Інші х 15%, 15%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за
екю за 1 кг
1 кг
07.01 Картопля свіжа або х 50%,але 70 %, 1221
охолоджена не менш але не
як 0,16 менш як
екю/кг 0,21
екю/кг
07.02 00 Томати свіжі або х 30%, 30%, але 1378
охолоджені але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за
за 1 кг 1 кг
07.03 х 30 %, 30 94
але не менш
менш 0.1екю
0.1екю 1 кг
за 1 кг
07.04 Капуста головчаста, х 15%, 15%, але 1378
кольорова, махрова, але не не менш
кольрабі та інші харчові менш як як 0,15
продукти роду BRASSICA, 0,15 екю за
свіжі або охолоджені екю за 1 кг
1 кг
07.04 90100 Капуста білоголова та х 30%, 30%, але 1378
червоноголова але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
07.05 Салат-латук (Lactuca х 15%, 15%, але 1378
Sativa) і цикорій але не не менш
(Cichorium Spp.), свіжий менш як як 0,15
або охолоджений 0,15 екю за 1
екю за кг
1 кг
07.06 Морква, ріпа, буряк х 30%, 30%, але 1378
столовий, козелець, але не не менш
селера коренеплідна, менш як як 0,2
редис та інші аналогічні 0,2 екю екю за 1
харчові коренеплоди, за 1 кг кг
свіжі або охолоджені
07.07 00 Огірки і корнішони, х 30%, 30%, але 1378
свіжі або охолоджені але не не менш
менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
07.08 Бобові культури, в х 30%, 30%, але 1378
стручках або очищені, але не не менш
свіжі або охолоджені менш як як 0,25
0,25 екю за 1
екю за кг
1 кг
07.09 Овочі інші, свіжі або х 30%, 30%, але 1378
охолоджені але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
07.10 Овочі (сирі або варені у х 30%, 30%, але 1378
воді або на парі), але не не менш
заморожені менш як як 0,06
0,06 екю за 1
екю за кг
1 кг
07.11 Овочі консервовані для х 30%, 30%, але 1378
короткочасного але не не менш
зберігання (наприклад, менш як як 0,2
двоокисом сірки, в 0,2 екю екю за 1
розсолі, сірчистій воді за 1 кг кг
або в іншій тимчасово
консервуючій рідині),
але не придатні для
використання в їжу
07.12 Овочі сушені, цілі, х 30%, 30%, але 1378
розрізані, нарізані але не не менш
шматочками, подрібнені менш як як 0,6
або у вигляді порошку, 0,6 екю екю за 1
без подальшої обробки за 1 кг кг
іншим способом
07.13 Овочі, бобові сушені, в х 30%, 30%, але 1378
стручках або без але не не менш
стручків, в тому числі менш як як 0,6
лущені або подрібнені 0,6 екю екю за
за 1 кг 1 кг
07.14 Маніок, маранта, салеп, х 30%, 30%, але 1378
груші земляні, батат та але не не менш
інші аналогічні менш як як 0,1
коренеплоди, бульбоплоди 0,1 екю екю за 1
з високим вмістом за 1 кг кг
крохмалю або інгуліну,
свіжі або сушені, цілі,
настругані, в гранулах;
серцевина сагової пальми
08.01 Горіхи кокосові, х 10% 10% 43
бразильські та кеш'ю,
свіжі або сушені,
очищені від шкарлупи або
неочищені, із шкіркою чи
без шкірки
08.02 Інші горіхи, свіжі або - 10% 10% 43
сушені, очищені або
неочищені, із шкіркою
або без шкірки
08.03 00 Банани, включаючи банани х 20%, 20%, але 1378
райські, свіжі або але не не менш
сушені менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.04 Фініки, інжир, ананаси, х 30%, 30%, але 1378
авокадо, гуаява, манго і але не не менш
мангостан, свіжі або менш як як 0,3
сушені 0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.05 Цитрусові свіжі або х 20%, 20%, але 1378
сушені але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.06 Виноград свіжий або х 20%, 20%, але 1378 Т
сушений але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.07 Дині, кавуни і папайя, х 20%, 20%, але 1378
свіжі але не не менш
менш як як 0,2
0,2 екю екю за 1
за 1 кг кг
08. 08 Яблука, груші та айва, х 30%, 30%, але 1378
свіжі але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.09 Абрикоси, вишня і х 30%, 30%, але 1378
черешня, персики але не не менш
(включаючи нектарини), менш як як 0,3
сливи і терен, свіжі 0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.10 Плоди свіжі інші х 30%, 30%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,3
0,3 екю екю за 1
за 1 кг кг
08.11 Плоди і горіхи, свіжі х 30%, 30%, але 1378
або варені у воді або на але не не менш
парі, морожені, з менш як як 0,3
додаванням або без 0,3 екю екю за 1
додавання цукру або за 1 кг кг
інших підсолоджуючих
речовин
08.12 Плоди і горіхи, х 20%, 20%, але 1378
тимчасово консервовані але не не менш
(наприклад двоокисом менш як як 0,15
сірки, у солоній або 0,15 екю за 1
сірчистій воді, чи в екю за кг
іншій тимчасово 1 кг
консервуючій рідині),
але не готові для
безпосереднього
споживання
08.13 Плоди сушені, крім х 20%, 20%, але
класифікованих у але не не менш 1378
товарних позиціях 08.01- менш як як 0,1
08.06; суміші сушених 0,1 екю екю за 1
плодів або горіхів, за 1 кг кг
класифікованих у даній
групі
08.14 00000 Шкурки цитрусових або х 10%, 10%, але 1378
баштанних культур, але не не менш
свіжі, морожені, сушені менш як як 0,01
або тимчасово 0,01 екю за 1
консервовані в солоній екю за кг
або сірчистій воді, чи в 1 кг
іншій тимчасово
консервуючій рідині
09.01 Кава 0% 0,1екю 0,1екю З.У
за 1 кг. за 1 кг. 313/96-ВР
09.02 Чай х 5%, але 5%, але 1378
не менш не менш
як 0,04 як 0,04
екю за екю за 1
1 кг кг
09.03 00000 Мате х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,08
0,08 екю за 1
екю за кг
1 кг
09.04 Перець роду Piper; х 10%, 10%, але 1378
перець роду Capsicum або але не не менш
перець роду Pimenta, менш як як 0,12
сушений, дроблений або 0,12 екю за 1
молотий екю за кг
1 кг
09.04 20900 Дроблений чи молотий х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,12
0,12 екю за 1
екю за кг
1 кг
09.05 Ванілін х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,12
0,12 екю за 1
екю за кг
1 кг
09.06 Кориця і квіти коричного х 10%, 10%, але 1378
дерева але не не менш
менш як як 0,12
0,12 екю за 1
екю за кг
1 кг
09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, х 10%, 10%, але 1378
квіти, стебло) але не не менш
менш як як 0,1
0,1 екю екю за 1
за 1 кг кг
09.08 Мускатний горіх, х 10%, 10%, але 1378
лушпиння мускатного але не не менш
горіха, мацис і кардамон менш як як 0,06
0,06 екю за 1
екю за кг
1 кг
09.09 Насіння анісу, ясенця, х 5%, але 5%, але 1378
фенхелю, кропу, не менш не менш
коріандру, тмину або як 0,03 як 0,03
ягоди ялівцю екю за екю за 1
1 кг кг
09.10 Імбир, шафран, куркума, х 10%, 10%, але 1378
чебрець, лавровий лист, але не не менш
керрі та інші пряності менш як як 0,04
0,04 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.01 х 15%, 15%, але 94
але не
не менш менш
40 екю 40 екю
за 1 за 1
тонну тонну
10.01 10100 Пшениця тверда насіннєва х 0% 0% 1378
10.01 90100 х 10% 20% Т
10.01 90100 Пшениця інша: спельта х 10%, 10%, але 1378
для сіяння але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.01 90990 Суміш для сіяння: інше х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.02 00000 Жито х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,01
0,01 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.03 Ячмінь х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,01
0,01 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.03 00900 Ячмінь інший х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.04 Овес х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,01
0,01 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.04 00900 Овес інший х 20%, 20%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,02
0,02 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.05 Кукурудза х 10%, 10%, але 1378
але не не менш
менш як як 0,01
0,01 екю за 1
екю за кг
1 кг
10.05 10110 Подвійні гібриди та х 0% 0% 1378
топкросні