ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Харків

від 03 вересня 2004 року № 357

Про затвердження граничних розмірів плати за послуги, що
надаються ринком - підприємством Харківської облспоживспілки
“Нововодолазький ринок”, з продажу продовольчих і
непродовольчих товарів


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року №1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)":

1. Затвердити граничні розміри плати за послуги, що надаються ринком - підприємством Харківської облспоживспілки “Нововодолазький ринок”, з продажу продовольчих і непродовольчих товарів (додаються).

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації О.С.Кривцова.

3. Це розпорядження набирає чинності в установленому порядку.


Голова обласної державної адміністрації Є.КУШНАРЬОВ


Затверджено
розпорядженням голови
обласної державної адміністрації
"___" _____ 2004 року № __


Граничні розміри плати за послуги, що надаються

ринком - підприємством Харківської облспоживспілки “Нововодолазький ринок”, з продажу продовольчих і непродовольчих товарів

№№ п/п Види послуг Одиниця виміру Граничний розмір плати (грн. без ПДВ)
1 2 3 4
1. Прокат засобів вимірювальної техніки, торговельного інвентарю, санітарного одягу:    
  - вагів настільних з гирями (тарілкових) 1 комплект на робочу зміну 1,70
  - вагів настільних з гирями (циферблатних) 1 комплект на робочу зміну 4,00
  - лотків, відер 1 шт. на робочу зміну 0,70
  - лавок -“- 1,30
  - кліток для бахчових культур -“- 3,00
  - рушників 1 шт. на робочу зміну 0,50


1 2 3 4
  - фартуха з нарукавниками 1 комплект на робочу зміну 2,00
  - ковпаків, косинок 1 шт. на робочу зміну 0,50
  - серветок -“- 2,00
2. Зберігання особистих речей та продукції в камерах схову і в холодильниках:    
  - у камері схову 1 місце площею 2м2 на добу 1,20
  - у холодильнику 1 кг добу 0,30
3. Зважування на товарних вагах 1 зважування 2,50
4. Розрубка м`яса (рубачами м`яса ринку) 1 кг 0,60
5. Утримання торговельного місця у належному стані:    
5.1. У м’ясному павільйоні при торгівлі зі столів торгових рядів м’ясом, м’ясопродуктами, салом 1 торг. місце розміром 1п.м. на робочу зміну 3,45
5.2. На відкритомі майданчику:    
5.2.1. Під навісом при торгівлі зі столів торгових рядів:    
  - м’ясом птиці, кролів, свіжою рибою до 10 кг, молокопродуктами, крім молока, яйцями, розсадою 1 торг. місце розміром 1п.м. на робочу зміну 2,85
  - молоком -“- 1,00
  - олією, цукром, борошном, макаронними виробами -“- 3,00
  - зерном до 50 кг -“- 0,85
  - зерном понад 50 кг -“- 3,00
  - картоплею, овочами, квітами несортовими -“- 0,35
  - медом -“- 1,50
  - квітами сортовими -“- 1,45

 

1 2 3 4
5.2.2. При торгівлі з лотків свіжою рибою понад 10 кг, пивом, цитрусовими, виноградом, бахчовими, промисловими товарами, речами, що були у користуванні 1 торг. місце площею 5м2 на робочу зміну 3,95
5.2.3. При торгівлі живою худобою 1 голова 2,90
5.2.4. При торгівлі з автомобілів 1 автомобіль на робочу зміну 8,45

Заступник голови обласної
державної адміністрації,
керівник апарату І.Ріяка

Дуленко А.Л.